Що?

Левиза Никулина
В мене тремтять руки, але чи те через холод, який скував пальці?
-


Кожного ранку в мене на горлі п`ять синців
Кожного вечора в моїй голові горобці
видовбують ще один артхаусний фільм,
який ми дивилися минулої осені
поза простіру
зовнішніх стін.

Кожну неділю я розпускаю на нитки светри,
щоб було, чим перев`язувати нерви
людини, що стоїть завжди навпроти
він створений
мною, напевно.

Кожного року він народжується знову,
в моїй голові к чортям руйнує моральні будови -
мій розум від того починає хворіти,
ти якщо хочеш бути щасливим
йди.
Бо я не для того.