Послухайте, люди!

Катруся Донецкая
Не вір нікому в цьому світі!
Лишь поклик сердця ти відчуй!
Іди сляхом, який ти пишешь,
А не який перед тобой!

Повір у успіх, царську вдачу!
Не сумнівайся у собі!
І не сумуй, коли згадаєшь,
Про шлях, що був сам по собі!

Не думай, що могло все бути,
Якось по-іншому чи краще...
Радій тому, що жив, як люди.
Що сердце маєшь, що не палач(кат).


27.11.2006