Запах прiлого листя

Катерина Жебровська
Запах прілого листя…
Тиша сонного Лісу…
Крони пестять проміння,
Тчуть красу дивовижну…

Краплі – низка намиста…
Звуки в’януть волого…
Крізь мовчання барвисте
Пролягає дорога…

Німота листопаду…
Невловимість згасання…
Найчарівніший задум…
Ніжність… Осінь… Прощання…

25.10.2017