Пicенька про вихователiв -песня-детская-

Василий Галас
* Рекомендую. Обращайтесь
  за нотами.

* Музыка Иван Мадяр.


Батьки сюди ведуть нас
не світ зоря щодня.
І залишають квапно,
і линуть навмання.
А ми – а ми сміємось,
радіємо всякчас.
Є тут нам на розваги
і на заняття час.

Приспів:
У нас – пісні і танці.
Ми – ваші вихованці.
Умілий вихователь
працює з нами дні.
І ласка і турбота –
в садку його робота.
І ми – його старанням –
веселі, не сумні!..

Як чесно – трохи важко
нам іноді бува.
Та що не вихователь
наш – світла голова!..
Нам пустощі прощають,
не ганять за жарти.
Наставників ніколи
нам кращих не знайти!..

Приспів.

І біля них нам тепло,
І затишно. Ато.
Майстри. Не може з ними
рівнятися ніхто.
І ми їх обнімаєм,
і пестимося ми.
В садку звела нас доля
з чудовими людьми!..

Приспів.