Я кохаю тебе, мила ос1нь

Борис Задорожный
Я кохаю твої руді коси.
Я кохаю осіннє вбрання.
Я кохаю тумани і роси
І блукав би в лісах навмання.

Я кохаю, коли білий іній
За ніч тихо на луки прийде.
Я кохаю, коли з яблунь спілий
Плід до ніг до моїх упаде.

Я кохаю в твоїх листях жовтих
Танцювати під сонцем в саду.
І кричати ключам смутку повних,
Що я з ними побачення жду.

Я кохаю твою в небі просинь.
Коли сіно в копиці впаде.
Я кохаю тебе мила осінь.
І ніколи не зраджу тебе.