Часът на истината

Антонина Димитрова -Болгария
Русия набедена е за враг,
за най-опасната в света угроза.
От днес да се подготвя за война
„Доктрината” диктува на народа.

Биг Брадър праща някакъв доклад –
съшита с овчи нишки директива.
В лицето на България – приклад
и…с кръв белязан път алтернативен.

Към родния си брат чия ръка
коварно ще се вдигне, за да стреля?
Еничари ли в дяволска игра,
ще служим на задкулисните цели?!

Говорят ни: ракети срещу нас
братушките се готвят да изпратят.
Настъпи ли на Истината час,
дулата ще обърнат  взор към…НАТО!
01.10.2017г.