А вiтер зрива цвiтiння весни

Елена Эшвович
... А вітер зриває цвітіння весни:
Летять пелюстки у танку чудернацькім,
Подібні до снігу. Неначе зненацька
Влетіла зима в мої сни.

Святковою стала, від шовку, земля.
Їй личить біленька весни скатертина.
Це Небо, напевне, малює картину...
А вітер, душа скрипаля,

Вальсує, невтомно, той шовк весняни'й,
Неначе коханий мене, в сновидінні
Вальсує. Яке ж то красиве томління...
Це справдi танок неземний...

Танцюй мене, милий, в казковому сні...
Так хочеться бути в обіймах кохання.
... Можливо, любов ця яскрава - остання,
Яка народилась в мені...