Ходимо

Ла-Нелья
ходимо по колу, нi душi,
нiкому сказати,
що на деревi у тьмi,
грушi, не розцвяли.
знаю в кого є, а в кого нi,
не скажу нiкому,
смутку час у глибинi,
будучи одному.
з страхом цiльно, наче в снi,
пiдiймаюсь в гору,-
"я вернуся на веснi,
вiтрем нiжним в поле".