Э. Дикинсон. 28. So has a Daisy vanished

Ольга Денисова 2
28
Так с полей ускользают
Маргаритки – тихи –
Словно в рай – на носочках –
Легкие башмачки –
Так – вскипая багрово –
Дня иссякает поток –
Завязь – цвет – увяданье –
Быть с Богом потом?
13.10.2017



28
So has a Daisy vanished
From the fields today -
So tiptoed many a slipper
To Paradise away -
Oozed so, in crimson bubbles
Day's departing tide -
Blooming - tripping - flowing -
Are ye then with God?