На самотi я краще чую зорi

Сергей Надубов
На самоті я краще чую зорі,
Я розумію їх на самоті.
Мене хвилюють всесвіту «лав сторі»,
Тебе ж цікавлять вибрики круті.

На зорі я дивлюся наодинці,
Вслухаюся в їх шепіт в глибині.
Душа моя заповнена по вінця,
Ці почуття ділити з ким мені?

Почув, побачив і впізнав одразу
Я сині мерехтіння в небесах –
Там ти і я палали в небі разом…
Таке буває… в мріях і у снах.