Зазвучали клавiшi роялю у душi принадно

Прокопенко Юрий
Зазвучали клавіші роялю у душі принадно,
Це до них торкнулася ти поглядом своїм.
Полилась мелодія із відзвуком доладним,
Водоспадом через край, і ось він мій Гольфстрім.
Розливається у серці, полонить безмежно,
Як я ждав цю повінь, мов пустеля щедрий дощ!
Ти торкаєшся до клавіш дуже обережно,
Проростають фарби ярі з монохромних товщ.
Неземне блаженство огорнуло всі ландшафти,
Кожен закуток душі, немов зродився знов.
Одягнув найкращі, стильні й новомодні шати,
Навіть я себе неначе у собі знайшов…
Шириться мелодія, звучить аранжування,
А слова самі приходять й туляться до нот.
Пригорнулося до тебе і моє кохання,
Обіймає дуже ніжно поглядом давно…

13:22, 29.10.2017 рік.

Зображення: http://www.zastavki.com