Холодно

Анатолий Опанасюк
Я заснув...чи замерз
А чи може не я
А країна заклякла від болю.
Ті, що рвались до влади
Кричать — нічия!
А колись закликали до бою.

Стихло все накруги
Спить Майдан, сплять брати
Що полегли на ратному полі
Ну а ті, що кричали “расєя прійді”
Знову зараз гуляють на волі.

Важко дихати тут
Бо пітьма знов встає
І ти борешься знов із собою.
Дочекатись кінця, ідучи до мети
Чи піти, повернувшись весною.
Я заснув.. чи замерз...

В посиланні пісня на цей вірш

https://soundcloud.com/anatoly-opanasyuk/ya-zasnuv-chi-zamerz