Не кажи прощай. Не скажу прощавай

Юлианна Бранивицкая
Не встояла, і ти не зміг..
Здається, що зараз земля пливе з під ніг..
Боляче в середині, від твоїх отруєних фраз та бридкіх слів
Все було, як уві сні..
А тепер, все проти нас..
Зрозуміти б мені "якого *** все так"?
Моя любов зі мною, в мені
Заживо палає в вогні
Я так хотіла, твій погляд ловила,
міцно обіймала, пристрастно цілувала..
Знаєш, що чекаю



..Не кажи прощай
 ..Не скажу прощавай