Втраченi

Алевтина Миронова
Ми бігаємо в клітці,
Втрачаємо можливість,
До мислення, до прагнень,
Нещадно ми змінились...

Ми ходимо по колу,
Воно уже замкнулось,
Ми втратили потужність,
І заново вже пізно...

Ми бігаємо містом,
Спішим, немов скажені,
А в результаті марно,
Немаємо нічого...