Гiмн Щасливоi Украiни

Серж Гудман
Жива Моя Україно...
Вільна, Люба й Рідна!!...
Славім Матінко, країно...
Що Ти сильна й плідна!!...

Світ сотворюєм правдивим...
Де Духовна сила...
Ми є прикладом Щасливим...
Де Людина мила...

Наші Душі всі єдині...
У натхненні Своїм...
У Любові й діях щирі...
Проявами Волі...

Переможний Дух козацький...
З ним завжди живемо...
Торим разом шлях чумацький...
Скрізь часи несемо...