Для всього на землi певний час...

Наталья Кислощук
Танцює лист сумний прощальний вальс,
На нім зупиню погляд на хвилинку...
Для всього на землі є певний час:
Для роздумів, розваг і відпочинку...

Сьогодні відпочинь моя, душа,
Поглянь, як гарно лист багрянцем грає...
Нам завтра вже в дорогу вирушать
І вибору у нас, на жаль, немає...

Як часто ти мені, душа, болиш...
І я тобі також завдала болю...
Та ти повір, що я хотіла лиш
Для тебе саму кращу в світі долю...

Немало ми удвох доріг пройшли ,
А скільки ще пройдем?  -  відомо Богу...
Та ми колись з тобою назавжди
Повернемось до рідного порогу...

Ще буде справжнє свято і у нас:
Вино...цукерки...й ціле море квітів...
Для роздумів й розваг ще буде час,
А відпочинем ми на тому світі...