Дiм iз пiску i туману...

Наталья Кислощук
Ти пам'ятаєш, мій Поет,
Коханням п'яний,
Як ти подарував букет
Мені багряний?

І одягнув мені затім
Тонку сукману,
Побудував для мене дім
З піску й туману..

Я клала нам щоранку мед
В міцний еспрессо...
Та в домі тім помер поет...
Чи...поетеса?

Любив ти пити тЕрпкий ром,
Я  -  чай духмяний...
Ти не коханням  -  а вином,
Був, певно, п'яний...

Пускав мені у очі дим
І ввів в оману...
Розсипався із часом дім
З піску й туману...

В розвалинах лишивсь портрет
Потертий часом...
Та...час не зітре, мій Поет,
Як були разом...