Заборонено

Елена Сауленко
Налякати ворогів?-
Голу попу виставляю.
Друзі, та це ж я пирнаю!
Що, впізнали?
Тож здолав інформкордони,
Зацілую як ніколи.
Кашу їли поруч ми-
Однокашники мої.

Де тепер по білу світу
Вас шукать, оце отут?
Та неможно, бо знайдут.
Тож щиро всіх поздоровляю!
Закінчили? Та вжеж.
40 минуло років
Як учора продзвенів.
Пам'ятаю всі уроки.

Різні долі нас чекали.
Але ми не забували
Всіх, хто поруч з нами є,
Ну, а тих кого немає
Назавжди запам'ятаєм.
Пам'ятаєш ти кафе
Що на розі Перемоги?
Зовні ми змінились трохи.