Перець i сiль за смаком..

Алексей Иванович Цуркан
Перець и сіль за смаком
В джинси чудові стегна,
Мотузка вид стрінгив муляє...  очі
Портрет твій  величний, на тлі буденнім.
Мрії твої  кольрові
Де ж їх взяти, ті фарби
Те, що ти «з боєм» змогла сьогодні
Завтра дістанеться іншій Барбі.

Приспів:
Це просто таке кохання,
Швидкого приготування,
В тотальних умовах кризи
Втрати все, є неслабий ризик.
Він красень, смішний, чудовий,
Вона без питань царівна
Але подорожчав доллар
Розбіглись, ну що ж, так буває
Нихто не винний.

Другий місяць не фарта,
Пиво і Вінстон синій,
Без роботи ніхто ти,
Крутиш хвости закордонним свиням,
Ти був би у „Porshe” нівроку
Вона була б -Гретта Гарбо.
Кожен із вас мав свою Європу ?
Хто з вас полюбить тепер задарма? 

Ранком, страшне вставати,
Нашо ж так пить жахливо...
В межах цого формату,
Кава чи світле пиво.
„Хай!  Як діла? Що робиш?”
Фраз повсякденних,  клопіт,
Тільки з тобою я був щасливим
Тільки з тобою, мій теплий котик....