Все ж, треба...

Олэна Суходольська
Ну що сумуєш, Сонечко моє?..
Допоки не закiнчилось життя,
воно всiм додатковий шанс дає.
А в тебе ж є ще Музика i я...
             ..............
Можливо,
це не так вже i багато,
все ж, треба
вiрить нам в майбутнє Свято,
що прийде
в одночас, обов'язково...
Тодi Душа спiвать захоче знову.

                ~  .  ~


(Знаю, что на мовi пишу корявенько, поэтому с благодарностью приму все замечания и советы. Не претендую на рецензию. Можно в личку.)

(НС - НмбС)