Як Боже диво

Левиа
Вам сонце проміння
свої посилає,
у піжмурки начебто
з вами так грає.
Ви ніби піймали,
за промінь його,
воно за хмариночку
швидко втекло.
Глузує так з вас,
мов дитятко, грайливе.
Чудова картина
як Божеє диво...


Картина Катерини П'ятакової.В погоні за сонцем.