Ця ос нь

Катерина Мардус
Ця осінь для мене - ліки,
Як не дивно, від найтяжчих застуд.
Ця осінь для мене - диво,
Що приходить без спросу й лишається тут.
Ця осінь для мене - пам'ять
Про людей, що живуть у душі.
І знаєш, мене не вабить
Жалітись на те, що в Європі дощі.