Цнохнерин

Ваграм Назарян
hайрс hайр че, hайрс жайрэ.
Кангун ми жайр, мамров цацквац,
Вор hишуме амен им лац.

Майрс майр че, майрс сурбэ.
Инчпес метакс, hогин нурбе
Им вохч кянки анмар луйсне.

Кянкс кянк че, кянкес пуче.
Аранц hорс, ергс чиче
Аранц морс, сиртс ли че.