Вже...

Нерыдайидальго
* * *
Вже червоніє горобина
і серпень хутко промина.
В нікуди плутає стежина,
позаду щезла десь весна…

Вік, наче марево, полинув.
Нічого знов не воскресить.
І скільки років ще носить
у цьому світі гриву сиву?