дощик 2 листопада

Александр Ярошевский
щось мугика про мокре
                листя
дощ що цьомкає місто

а про що мовчить
           коли тихо він
           вже не пестить
           а ледь-ледь дихає?

дощ стихія проста 
                та мила
осінь дощиком
           душу
           зігріла
ні про що він не думає,
                дощик -
           тільки з дощиком день
                довший,
ніч м'якіша

дощ іде - і рятує від
                тиші