Человек и общество. укр

Татьяна Коломиец 2
В світі хворих речей- ми з тобою маленькі гвинтики.
Імплозивне суспільство- обкурені підлітки,продажні політики.
Параліч душі.Лицемірство. Втрачені цінності.
Я всього лише гвинтик. Я прагну якоїсь стабільності.

Прокидаємось вранці. Вчимося радіти сонцю.
Світ вчимося міняти. Пташина стука в віконце.
В світі хворих речей малюємо радість. Щастя.
Ми ламаєм систему. Тримай мене за зап'ястя.
Ми втомились так жити...як речі. Життя це -нонсенс.
Ми будуємо світ. Читаєм фантаста Борхес.
Провести б головах багатьом деінсталяцію.
Хай ми гвинтики,та це ми будуєм цивілізацію.