Ще на крок ми стали ближче до любовi

Прокопенко Юрий
Ще на крок ми стали ближче до любові,
Ще на крок, а може навіть вічність ціла
Заховалась десь між нами у клубкові,
Чистих вражень серця, де вогні зуміла
Розкурити так, мов створена для цього,
На хиткому мості з вітром розмовляла.
Ми ступали, зважуючи кроки, з Богом,
Нас вело натхнення до роздолля палу.
Ще на крок… Змістились знаки Зодіаку,
Ще на крок і неможливе вже реальність.
Час спини, торкнися, ось найкращий ракурс,
Ми удвох з’єднали наші зорі дальні.
Ще на крок ми стали ближче до любові,
Ще на крок, це дійство справді надважливе.
Повернувся з вирію кохання повів,
Ще на крок наблизив воскресіння дива.

21:27, 03.11.2017 рік.

Зображення: http://picolove.ru