Демирджи

Эльмара Мустафа
Демирхане  парылдай,
Учкъунлар анда ойнай,
Демирджи янъы шейлер
Алевден алып ташлай.

Сыджакъ ханеде тура,
Ёргъунлыкъ бильмей, ура.
«Бир, эки, учь», - деп сая,
Демирни бойле яра.

Онынъ юреги джумерт,
Бакъышы исе - пек серт,
Эм сускъун эм сабырлы,
Гъурурлы, сырлы ве мерт.

Демирхане парылдай,
Учкъунлар анда ойнай,
Не къадар гузель шейлер
Демирджи япып тайлай!

Ноябрь 3, 2017 с.