В головi рояться

Елена Иржанская
В голові рояться
І не бджоли зовсім!..
Переформатує
Усе тільки осінь...

А покИ що -- злива,
А покИ що  літо!
Бігаю щаслива,
Де себе подіти?

Сонця не засмутять
Роїні хмарини!
Злі хай каламутять...
Я до тебе лину!..

Бджоли -- із віконця!..
Як бігати босим?..
Ходімо до Сонця
Наші ніжки зросим!..

Зросимо під осінь
Теплими дощами...
Не від фарби просідь!
Не бждолині рани!..

Не хочу від
                світу
Ні меду, ні яду!
Набридаю  літу? --
Біля тебе сяду.

23.03 2016 рік