Там Всi ДивА, Там Космос Бродить

Зозуля Юрий Павлович
Бродить — себто, грає й перетворюється у міцніше; але Космос у будь-якому стані залишається Порядком!
Чи зауважить пересічний читач скількись розбіжностей з ПершоДжерелом у вельмишановного Олександра Сергійовича?
Я ж, зауваживши рейвах під сонцем й зорями, зичу братерським окупантам вічности в пеклі, а тут би їм хутчіш.
               
                день виставляє щодень сіті, де є в світі,
                найбільш прозорі — у неба морі...
                коли ітиме, все тягтиме за собою,
                що небом, що землею; чи й водою...

                навитягає під поверхню самі зорі
                і навечірні, і найпізніші...
                їх зірні усмішки осяйні нам озорі,
                од них і поночі, і там, і тут, — земніше...

                а ніч калататиме в свій цебер:
                був повен, й не розхлюпавсь дотепер...
                бач, теплим шляхом сонячним пливе
                оце найбільше в оцю мить цабе...