Ева

Евгений Терлецкий
Візьми мою долонь
відчуй її тепло.
Я поруч як вогонь
А іноді як скло.
Частіше відкривай,
Там за вікном життя
Що вигадане мной
В якому ти моя


Не відлітай як завжди
Я керівник польотом
У ньому ми як справжні
Ти поруч із пілотом
Сядемо там де саме
Файне безлюдне місце
Зови мене Адамом
Ну а ти Єва звісно


Ми будемо удвох
кохатись досхочу
Доки не прийде бог
Не згасить нам свічу.
Чи зникне та весна
Що так жадали ми
Якщо любов сліпа
Залиш або веди.