Навiщо вийшов на Майдан?

Олег Озарянин
"Навіщо вийшов на Майдан?
Бо прагнув бачити свободу.
Щоб торгашів злочинний клан
Мою країну не розпродав.
Щоб бути гідним між слав'ян,
А не панам годити вбого.
Щоб хабарів звести бур'ян,
Й до щастя викласти дорогу.
Щоб узялись до купи всі,
Неначе хто в кулак нас склеїв.
Щоб поважать у всі часи
Поляків, росіян, євреїв.
Щоб жити, правнукам в ім'я,
А не оплакуючи сина.
Щоб знала кожна в нас сім'я –
Їй допоможе Україна,
І буде рівна між держав!
Дізнатися б тоді, що стало...
Скажи, то де я прогадав?"

Йшов дощ. Навколишність мовчала.