Я ладна залишити все

Юлия Лысёнкова
Я ладна залишити все на світі.
Покинути домівку й вранці рано,
о 5-й десь годині, в потяг сісти.
Лише до нього буду їхати спонтанно.

Я впригну у вагон останній з свистом
в одному його светрі та в кросівках.
І буду покидати сіре місто
поки ще спатимуть усі в своїх хатинках...