Мъжът - Мужчина

Мария Шандуркова
МЪЖЪТ

Един невероятен мъж -
сърцат, усмихнат, но сериозен...
Щом казал е: "обичам те" веднъж,
светът престава да е грозен.

Един невероятен мъж -
готов за теб да влезе в боя...
А ти трепериш неведнъж
от битките за неговата Троя.

Един невероятен мъж -
раним, обезверен, отчаян...
О, ти, ръката му подръж
и бързо ще му върнеш Рая.

Мария Шандуркова

Картинка из Нета