Изьва юой, тэ мен ёрт

Елена Вокуева
 
*******************
Изьва, ю;й,  тэ  мен  ёрт,
Овны  сетан  бордъяс.
Некор  лёк  кыл;н  он  дойд.
Гашк;,  тэкод  р;дъяс?
Лось;дышта  аслым  мог,
Больг;мт;  мед  кывны.
А тэ  виччы,  ай-мам  моз
Бур;н  лол;с  тыртны.