Не з руки менi...

Наталья Бидненко
Не з руки мені ятрити душу,
Бо існує мобільний зв’язок.
Послідовність подій не порушу –
Намистинок барвистих разок.

Заплітаються радіохвилі
У косу із тривог і чекань.
Ніжний подих я чую в ефірі –
Відголосок одвічних кохань.

Віртуальна реальність між нами,
З піднебесся нам сяє любов.
Наче Ангел торкнувся крилами –
Телефон озивається знов.