кывбур

Елена Вокуева
КЫВБУР
Пыр- пыр  вун;длі  пышйысь  кад йывсьыс,
Сувтліс  ставыс топ.  Меным  бур…
Кысоь-н;  усин тэ,  мойдт;м  кывбур;й?
Ыжда  лэбалысь, чина  г;сть.
Ме  и тадз тэк;д,  ме сідз тэк;д
Нырт;  чатралан.  Меным  бур…
Видза,  кукй;дла,  мед  тэ  пойыштан.
Кора:  «Ас  кедыд  мен;  босьт».