Демократия по-украински

Олександр Мачула
Демократія по-українськи

Це сотні душ відважних на Майдані,
палких на фронті тисячі сердець
і виборців мільйони, що в омані
наближують панянці тій кінець.

Бо знову обираємо у владу,
кому байдужа Ненька кожну мить,
хто патріотів б‘є і в тюрми садить
і виборців не мориться "доїть"!

05.11.2017