Краще пиво

Максим Михайловский
Йдемо з пивом по життю,
Щоб було у нас в краю,
Щастя! Злагода! І мир!
А завдячувати цим
Ми повиннi Оболонi
Пиво краще, нiж всi iншi!
I тому я пью його,
Що люблю якiсть найвищу!

05.08.2000

Стихи про пиво Оболонь на конкурс Нового Канала, кому интересно я не победил :-)