У скрутну хвилину

Максим Михайловский
Коли душевний спокiй нестiйкий,
Не требо зразу упадати в вiдчай,
А треба ще трохи наполягти,
I все у тебе буде долади,
I все у тебе буде як найкраще!

10.12.2000

Посвящается памяти Уолта Уитмена