Навики нерозлучни - рус. укр

Арчибальт
Навіки нерозлучні ми з тобою
Таких як ми на світі одиниці
Ми п"ємо із одній з тобой криниці
Сміх, радість перемішаний з журбою


Вовек нашим сердцам не расколоться
По одиночке мы с тобой идём той далью
И будем пить из одного колодца
Смех, радость перемешанный с печалью