Жемчужина 66

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 66

Нам не дано прожить на свете дважды,
Жить надо так, чтоб честь не запятнать.
Носить в кармане паспорт может каждый,
Не каждый человеком может стать.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 66

Життя на лабіринт великий схоже,
Ти маєш гідний шлях собі обрати.
Людське ім’я носити може кожен,
Людиною не кожен може стати.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА