Я вiдчуваю життя

Катерина Жебровська
Я відчуваю життя…
Дотиком, звуком, видінням
Кличе і зваблює гра,
Звита Земним мерехтінням…

Я відчуваю себе
Святом, народженим в Небі…
Грає дивами краса
Крізь сьогодення перебіг…

Я відчуваю весь світ
В радості переплітання
Різноманіття доріг
З зустрічами, без прощання…

Я відчуваю Любов
В просторі, в сутностях, в часі…
Тиша, що входить у кров,
Долі свободою значить…

Я відчуваю життя
Розумом, тілом, Душею…
Світло мого відчуття
Небом мандрує й Землею…

07.11.2017