Коли оп вноч ми вийдемо кр зь ст ни

Елена Цивка
Коли опівночі ми вийдемо крізь стіни
Одне до одного, розплат не боючись?
Чи десь зустрінемось, як заспівають півні?
Чи ввечері побачимось колись?
Чи раптом з спин повиростають крила
І будемо дивитись зверху вниз,
І дивуватись, як здолали ми тяжіння
Крізь ті невтримні водоспади сліз?

Коли опівночі ми вийдемо крізь стіни…
Тоді я буду… океанський бриз.
Я буду вільна і, мабуть, смілива…
Тоді душі зіграємо «reprise»…
І буде так…а зараз будь щасливий!
Бо все життя – це гра на приз…
Спокійно спи, я поруч, милий.
           Твоя, завжди прозора, Сфінкс.