Вогонь

Женя Ушакова
Не можу я бути там, де саме зло!
Все швидше та швидше мій біг...
Впади на цю землю, де зникло тепло,
Цього року найперший сніг!

Крок перетворився на крик...
Торкнися моїх похололих долонь,
На тебе чекаю я, білий вогонь!
Іди, іди, мій перший сніг...

(с)Євгенія Ушакова, 8.11.17