На ярмарках...

Юлия Языкова Степко
На ярмарках світська розмова,
Поличками тижні лежать,
Добробут у камерах схова,
А хитрощів більше б віддать.
Буденності наші часами
За гроші велики,  зім’яті,
І тільки любов зі святами
Дарунком в обгортці прийняти.
Для нас несподіванка – чуйність,
Ми геть заблукали в торгівлі,
І тягне моментам згубність,
Та все ж захищаєм будівлі.
На ярмарках моди та шику,
Спорідненність  -  решта в руках,
Затиснути б губи від крику,
Щоб серце вказало нам шлях.