Обращение к людям

Валентина Волкова 9
О люди світу! Клич до вас мій лине:
Зустріньмо  р а з о м   Н о в у ю    З о р ю
Та заспіваймо Братству Гімн  Є д и н и й!
В нас  р і з н і   м о в и,  та  ж и т т я  о д н е:
Любов безмежна до Величної Країни,
В якій нам випало з тобою жити,
Життя якої в радості творити
Лише Краса спроможна,
К р а с а, що випромінюється з душ,
І подолати їх тоді не можна!