А все не те

Елена Цивка
А все не те…і все, що я пишу
Чомусь вже не лікує душу.
Немов дитині, новому віршу
Я всю себе віддати мушу.
Душа замерзла від дощу,
Стоїть одна на перехресті, -
Чи крок зробити за межу,
Чи згинути в «добрі» і «честі»…