Порочний круг

Олександр Мачула
Немає рівноваги на терезах буття –
униз, а хтось доверху, такий закон життя?
Я чую це щоразу від крадіїв, хапуг,
та треба розривати вже той порочний круг.

Бо скільки на Донбасі ще будем воювать?
Потрібно рівновагу із боєм добувать!
Коли морози вдарять і гряне снігопад,
тоді не допоможе й гарячий шоколад.

10.11.2017