Ще кiльканадцять днiв...

Фиолетта
Ще кільканадцять днів, покладених на ноти
реприз серпневих… Перестиглі дні
ти відчуваєш їх на слух, на запах, дотик,
як тануть літа кола на воді.

Нетеоремних  кіл і обертонів колій
повтор повторів, літочислень доль,
ще кільканадцять днів - пелюсток гладіолів,
(нелюбих квітів)… Септакорд… Бемоль.